Página de inicio

Te damos la bienvenida a tu nuevo sitio.

Te damos la bienvenida a tu nuevo sitio. Para editar esta página, haz clic en el enlace Editar. Para obtener más información sobre cómo personalizar tu sitio, consulta  http://learn.wordpress.com/

Entradas recientes

Addicció a Internet

Tots sabeu que és la addicció a internet, segur que molt haureu passat per aquesta situació, d’estar moltes hores al dia amb connectat a la xarxa. Això és molt dolent pels diferents motius. El primer és que castiga molt la vista, moltes persones que necessiten ulleres és per estar mirant una pantalla molta estona alContinua llegint “Addicció a Internet”

Hoaxes informàtics

Hola a tothom, avui os donaré la meva opinió sobre els hoaxes informàtics. Per començar els hoaxes informàtics son correus que arriben a les persones, aquets correus son publicitat enganyosa, per exemple ajudar a persones que estan malaltes… A mi no em sembla bé, perquè a molta gent li fa perdre temps revisant tots elsContinua llegint “Hoaxes informàtics”

La obsolescència programada

Hola, benvinguts a una nova entrada, ara parlaré sobre la obsolescència programada. La obsolescència programada es que un producte al cap d’un temps calculat deixa de funcionar, així la gent haurà de comprar un altre i gastaran més diners. Aquest mètode es va crear per guanyar més diners. A mi no em sembla malament, mentreContinua llegint “La obsolescència programada”

Recibe nuevo contenido directamente en tu bandeja de entrada.

Create your website with WordPress.com
Per començar