Blog

Hoaxes informàtics

Hola a tothom, avui os donaré la meva opinió sobre els hoaxes informàtics. Per començar els hoaxes informàtics son correus que arriben a les persones, aquets correus son publicitat enganyosa, per exemple ajudar a persones que estan malaltes… A mi no em sembla bé, perquè a molta gent li fa perdre temps revisant tots elsContinua llegint “Hoaxes informàtics”

Robots a la vida

 Hola! Avui hi ha una nova entrada dels robots. Si os doneu compte veureu que estem rodejats de robots, a la nostra casa també i penseu un moment que seriem sense els robots que ens ajuden a fer tasques o que ens entretenen com el mòbil. La tecnologia i la intel·ligència artificial fa això possibleContinua llegint “Robots a la vida”

Riscos d\'internet

 Hola! Ara faré una petita reflexió del ciberbullying. El ciberbullying es fer bullying a traves del internet, fotos…   Jo penso que no s\’haurien de passar fotos a gent que no saps qui es fins que la vegis en persona i t\’asseguris de que es una bona persona, perquè si comences a passar fotos a gentContinua llegint “Riscos d\'internet”

S'està carregant…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Sigue mi blog

Recibe nuevo contenido directamente en tu bandeja de entrada.

Create your website with WordPress.com
Per començar